Om ARD

Vi hjälper entreprenörer att sälja sina livsverk, stärka deras företag genom förvärv och reser kapital till såväl unga lovande företag som mogna industriföretag. Vi levererar kontinuerligt resultat genom skräddarsydda lösningar som i förlängningen leder till att vi skapa högre värden för våra kunder.

ARD grundades 2010 av Charlotta Edenvik och Marcus Holmberg. Idag är vi ett team av fem personer. Ett team som tillsammans genomfört över mer än 200 företagsaffärer. En nyckel till vår framgång är den samlade kompetens och erfarenhet som finns i vårt team tillsammans med ett etablerat nätverk av kontakter som gör det möjligt för oss att snabbt identifiera, bedöma och inleda förhandling med rätt köpare eller investerare.

Vårt fokus är medelstora företag inom industri och handel & service. Våra uppdragsgivare är bolag med bas i Sverige och internationella företag med ambitioner att genomföra transaktioner i Sverige. Vi arbetar från vårt kontor i Stockholm och från vårt kontor i Örebro över Sverige och internationellt. Vi är medlemmar i flera internationella nätverk och samarbetar vid behov med utländska branschkollegor.

 

 

Önskar du ytterligare information om oss och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta oss.


Sagt om ARD